SM Studio Donna Fiera

Donna Fiera staat voor trotse vrouw. Daarom staat bij ons FemDom centraal. Donna Fiera is een SM Studio met een heel eigen invulling aan het SM-genre. Wij onderscheiden ons door net dat beetje extra flair en klasse te bieden aan onze gasten. Discretie, hygiëne en een professionele aanpak tijdens het ‘spel’ staan bij ons hoog in het vaandel.

Studio Donna Fiera bestaat uit een vaste kern performers met ieder een eigen stijl en expertises. Allen zijn zij professionele performers en weten ze dromen werkelijkheid te maken.

De drijvende kracht achter Donna Fiera is eigenaresse Meesteres Jill. Met haar eigen ideeën en inzicht, wist zij de studio om te toveren in een zaak die haar huidige clientèle aanspreekt. Niet alleen op grond van de metamorfose van de studio, maar ook vanwege de uitstraling van de performers en natuurlijk, haarzelf!

Daarnaast brengt ze, vanuit haar overtuiging dat iedere man en vrouw binnen hun eigen intimiteiten ook de extremen ooit zullen opzoeken, de wereld van SM wat dichter bij het publiek. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de ruimtes te huren of om alleen of met een partner een workshop te volgen. Verder wordt er ook erotische kunst geëxposeerd in de etalages en de studio zelf. De meeste werken zijn momenteel gemaakt door Meesteres Jill zelf.

Waar Wacht je Nog Op?

Maak gelijk een afspraak!

Bekijk de Foto’s van Studio Donna Fiera

Studio Donna Fiera 9
Studio Donna Fiera 8
Studio Donna Fiera - Travestie
Studio Donna Fiera - Nursing
Studio Donna Fiera - Ruimte Beneden
Studio Donna Fiera - Ruimte Beneden
Studio Donna Fiera - Ruimte Boven
Studio Donna Fiera - Ruimte Boven
Studio Donna Fiera - Opsluiting
Ga naar Studio Donna Fiera

Bekijk hier enkele foto's om een indruk te krijgen van hoe de Studio en natuurlijk de sessie ruimtes er van binnen uit zien. Natuurlijk is er nog veel meer te zien in de Studio dan dat deze foto's laten zien, maak daarvoor een afspraak!

Mistress Victoria DeVil Signature