Tarieven van een Sessie

Wanneer je een afspraak met mij maakt, kan je zelf aangeven hoe lang je wil dat de sessie zal duren. Het bespreken van wensen, het douchen voor en eventueel na de sessie en de nabespreking worden niet meegerekend tot de speelduur. De minimale duur van een sessie is een uur, de maximale duur bepaal jij dus zelf. Sommige mogelijkheden zijn alleen mogelijk bij een langere spelduur. Wanneer je specifieke wensen hebt, kun je het beste contact met mij opnemen om de wensen en sessieduur te bespreken. Zie hieronder de tarieven.

Tarieven

1 uur
€ 220,-
1,5 uur
€ 330,-
2 uur
€ 440,-
Langere Sessies zijn ook mogelijk, de kosten zijn € 110,- per bijkomend half uur.

Double Trouble

 

Lijkt het je spannend om een sessie te hebben met twee Meesteressen? Zo krijg jij de dubbele aandacht....of juist de dubbele problemen... Het wordt in ieder geval dubbel genieten!

De Double Trouble sessies geef ik samen met Meesteres Alex. Wij hebben dit al vele malen gedaan en we zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Een spel Double Trouble kan uiteraard ook gecombineerd worden met een spel met mij alleen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Double Trouble.

Mrs Victoria & Mrs Alex gaan samen verder!

Tarieven Double Trouble

1 uur
€ 350,-
1,5 uur
€ 525,-
2 uur
€ 700,-

Langere Sessies zijn ook mogelijk, de kosten zijn € 175,- per bijkomend half uur.

Mistress Victoria DeVil Signature

Huishoudslaaf

Opsluiting

Per sessie is er een mogelijkheid om opsluiting bij te boeken voor € 40,- extra per half uur. Opsluiting kan je net even dat moment rust geven tijdens een heftige sessie of je juist langer laten nagenieten van bijvoorbeeld een bondage. Lees hier mijn blog pagina over Opsluiting.

Halve Dag Sessie

Het is ook mogelijk om een halve dag sessie te boeken voor € 500,-! Je krijgt dan twee uur spel en een uur opsluiting. Afgezien van een intake, douchen aan- en uitkleden ben je dus totaal drie uur in de Studio.

Lijkt het jou heerlijk om meerdere Meesteressen te mogen dienen met klusjes en opdrachtjes? Vind je het spannend om lang in de Studio te mogen zijn mét een deel spel? Kijk snel op de pagina Huishoudelijk Geweld voor meer informatie.

  • 2 uur poetsen/klusjes & 3/4 uur spel = € 325-
  • 3 uur poetsen/klusjes & 1 uur spel = € 460,-

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie.