Sessie Geboekt… Hoe Nu Verder?

Als de mooie wereld van BDSM nieuw voor je is of als je nog niet eerder een sessie bij een Professioneel Meesteres hebt gehad, kan ik me goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent hoe zo’n sessie in elkaar steekt. Bovendien is het niet vanzelfsprekend dat iedereen hetzelfde te werk gaat. Daarom leg ik graag even uit hoe ik werk en hoe sessies bij mij eruit zien.

Mijn Werkwijze

Afspraken voor sessies kunnen zowel telefonisch als per mail worden gemaakt. Wanneer een afspraak per mail is gemaakt dient deze telefonisch of per SMS bevestigd te worden. Nadat je een afspraak hebt gemaakt is het jouw taak om netjes op tijd bij de studio te zijn. Ben je te vroeg? Loop wat door de stad of ga ergens wat drinken. Ik tolereer het wanneer je vijf minuten te vroeg bent, maar niet meer dan vijf minuten. Te laat komen tolereer ik niet! Iedere minuut die jij te laat bent, gaat af van de sessieduur. Indien je om welke reden dan ook toch te laat bent, verwacht ik tijdig een telefoontje.

Wanneer je bij de studio bent aangekomen word je discreet binnengelaten, dus je hoeft niet bang te zijn dat je andere klanten tegenkomt.

Het Gesprek

Voordat de sessie begint, zal ik eerst even samen met jou gaan zitten voor een gesprek over je wensen en grenzen. Wil je bijvoorbeeld geen blauwe plekken of striemen? Of wil je bijvoorbeeld geen zwepen of naalden? Je kan je harde grenzen aangeven en eventuele andere dingen die voor mij belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld blessures. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle voor mij en voor de sessie belangrijke medische informatie door te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwakke rug, zwakke knieën, diabetes, bloedverdunners en meer.

Als je al een keer eerder bent geweest dan is dit natuurlijk niet nodig, al wil ik dan wel weten of er nog iets is veranderd of dat je misschien ergens zin in hebt. Aan het eind van het gesprek vindt de betaling plaats. Er kan bij mij niet gepind worden, daarom dien je genoeg contant geld mee te nemen. Let op: er is geen wisselgeld aanwezig. Indien je nog een presentje hebt meegenomen is dit ook een uitstekend moment om deze te geven.

Klaarmaken voor de Sessie

Na dit gesprek en na de betaling mag jij je klaar gaan maken. Dit betekent dat je je moet uitkleden en gaat douchen. Je kan me extra verrassen door de handdoek netjes neer te leggen en op je knieën in de ruimte op mij te wachten.

Tijd om te beginnen!

Vanaf nu gaat de sessie ook pas echt beginnen. Wat er hiervoor allemaal is gebeurd, is zeer belangrijk, maar een uur speeltijd is ook echt een uur speeltijd! Hoe dit gaat verlopen hangt af van je aangegeven wensen en harde grenzen en waar ik zin in heb. Ik wil ook iedere sessie bijzonder maken, dus kan ik niet van te voren aangeven hoe een sessie precies gaat verlopen. Dat houdt het natuurlijk ook spannend!

Na de sessie

Als de sessie is afgelopen krijg je de tijd om even bij te komen en terug te keren naar de realiteit. Daarna krijg je de mogelijkheid om nog een keer te douchen. Vooral na intensieve of intense sessies kan het fijn zijn om nog even kort na te praten. Hierna zul jij je moeten aankleden en zal ik je naar de deur begeleiden.

Mistress Victoria DeVil - Logo (White)