Sessie Foto’s van Mrs Victoria DeVil

Bekijk alle Sessie Foto’s. Dit zijn foto’s die gemaakt zijn tijdens een sessie. Zo krijg je een beeld van wat ik zou kunnen doen tijdens een sessie. Foto’s zullen te allen tijde anoniem geplaatst worden, tenzij iemand specifiek heeft aangegeven dit niet te willen.

Binnenkort meer, nog even geduld! Bekijk voorlopig de sessie foto's van mijn oude website hier.

Di 30 april 2019: Ik ben op dit moment bezig deze gallery aan te passen.

ier kan je allerlei Sessie Foto’s zien. Dit zijn foto’s die zijn gemaakt tijdens sessies. Er is van alles te zien, touwen, bondage, zwepen, naalden, spreidstangen, travestie, anal play, kaarsvet, klemmen, tepelklemmen, slaven in ongemakkelijke posities en meer.

elukkig zijn er vele slaven die het een eer vinden als ik een foto op mijn website plaats. En het is ook zeker een grote eer! Ik vind het fijn om die foto's te kunnen delen om zo jou een beeld te kunnen geven van wat ik kan doen in een sessie.

Wil jij deze eer ook? Maak dan gelijk een afspraak en vertel me dat tijdens ons gesprek over je wensen en je grenzen. Ik maak namelijk graag foto's, dus wil ik dit zeker weten! Mag ik jouw foto hier plaatsen?

Nieuwe Foto's
Ik maak met regelmaat nieuwe foto's voor mijn website en voor mijn Twitter pagina. Ik zal deze pagina dus geregeld bijwerken en nieuwe foto's worden dan bovenaan geplaatst.

Wil je dit ook meemaken?
Zie je iets leuks en wil je dit ook graag beleven in een sessie? Geef mij dit dan aan en wie weet zorg ik ervoor dat jij dit ook kan meemaken in een volgende sessie. Als je vragen hebt over één of meerdere foto's, of wanneer je wat meer uitleg zou willen over wat er precies aan de hand is op een foto voordat jij dit zal ervaren, laat me dat dan weten!

Mistress Victoria DeVil - Signature