Kuisheid & Keyholding – Interesses

Er is een tijd van komen en een tijd van sloten.

Beschrijving van Kuisheid & Keyholding

Heb jij wel eens nagedacht over kuisheid? Ik vind het een heerlijke vorm van overgave wanneer een man de controle over zijn penis aan mij geeft. Ik heb ook bij verschillende mannen gemerkt dat kuisheid een positieve werking heeft op het gedrag. Over het algemeen denken gekuiste subs meer na voor ze iets gaan doen of zeggen en zijn ze minder bezig met de penis. Gekuiste subs zijn dienstbaarder naar mij toe. Wat een heerlijkheid!

Wanneer dit hele concept nieuw is voor je, is het niet verstandig om meteen te beginnen met het non-stop dragen van een kooitje en dus 24/7 opgesloten te zijn. Je lichaam moet namelijk wennen. Ook is het voor iedere man een zoektocht wat de meest geschikte kooi is, aangezien dit per situatie verschilt. Sommige beroepen zijn bijvoorbeeld niet te combineren met een metalen kooi (denk aan metaaldetectors). Ook is iedere man anders gebouwd en is het vinden van de beste kooi voor jouw bouw, soms een hele zoektocht.

Na een goede periode van gewenning en wanneer we de juiste kooi hebben gevonden, begint het avontuur pas echt. Uiteindelijk kunnen we zelfs toewerken aan het officieel overhandigen van de sleutel. Dat is echt een moment van genot voor mij. Kortom, met de juiste opbouw zijn mooie resultaten te behalen en is de verlossing voor jou eens in de zoveel tijd des te groter...

Mogelijkheden:

  • Uitproberen kuisheidskooien
  • Opbouw kuisheid
  • 24/7 kuisheid
  • Opbouw keyholding
  • 24/7 keyholding
  • Orgasmecontrole
Mrs Victoria DeVil - Kuisheid & Keyholding
Mistress Victoria DeVil - Signature