Mijn Interesses & Mogelijkheden

Iedereen is verschillend en iedereen heeft zijn eigen fantasieën. Er zijn een heleboel mogelijkheden tijdens een sessie en ik heb ook een zeer brede interesse. Ik hou van afwisseling, dit zorgt ervoor dat ik iedere sessie bijzonder kan maken. Al mijn sessies zijn maatwerk, dat wil zeggen dat alle handelingen worden aangepast op wat jij aan kan. Het maakt dus niet uit of je een lage of hoge pijngrens hebt en het maakt me ook niet uit of je veel of weinig ervaring hebt.

Wat is er Mogelijk Tijdens een Sessie?

De mogelijkheden die ik hier neerzet, zijn dingen die ik met volle overgave en veel plezier doe. Ik zal nooit dingen doen die ik niet leuk vind. Zo blijf ik oprecht en eerlijk, wat voor mij de basis is in BDSM. Dit past ook het beste bij de visie die ik heb op BDSM en FemDom. De lijst van mogelijkheden die op deze pagina worden benoemd is zeker niet compleet. Staat jouw fantasie er niet tussen, neem contact met me op om te bespreken of jouw fantasie mogelijk is.

Sommige interesses zal ik wat uitgebreider toelichten om zo een beter beeld te geven hierover. De complete lijst met alle interesses is onderaan deze pagina te vinden, net als de handelingen die bij mij niet mogelijk zijn.

Meesteres Alex en ik hebben een samenwerkingsverband en wij zijn vaak samen in de Studio. Wij spelen ook erg graag samen aangezien we elkaar perfect aanvullen en veel gezamelijke interesses hebben. Om die reden is het altijd mogelijk dat wij samen spelen in een sessie of elkaar afwisselen, ook wanneer je alleen een afspraak hebt gemaakt met een van ons. Dit is echter absoluut geen garantie! Wil je er zeker van zijn dat we de hele sessie samen aanwezig zijn en samen spelen, dan zul je een Double Trouble sessie moeten boeken. Mocht je dit erg lastig vinden, dan horen wij dat uiteraard graag en zullen we hier rekening mee houden.

Mijn Interesses Voor Tijdens een Sessie

Pijn &
Lijfstraffen

Pijn & Lijfstraffen

Hier staat wat informatie over Pijn & Lijfstraffen. Pijn en Lijfstraffen zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Bondage &
Shibari

Bondage & Shibari

Hier staat wat informatie over Bondage & Shibari. Bondage en Shibari zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Mind-Fucking &
Mind Games

Mind-Fucking & Mind Games

Hier staat wat informatie over Mind-Fucking & Mind Games. Mind-Fucking en Mind Games zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

CBT &
Ballbusting

CBT & Ballbusting

Hier staat wat informatie over CBT & Ballbusting. CBT en Ballbusting zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Naalden &
Nursing

Naalden & Nursing

Hier staat wat informatie over Naalden & Nursing. Naalden en Nursing zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Elektro &
Fire Play

Elektro & Fire Play

Hier staat wat informatie over Elektro & Fire Play. Elektro en Fire Play zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Wurging &
Ademreductie

Wurging & Ademreductie

Hier staat wat informatie over Wurging & Ademreductie. Wurging en Ademreductie zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Nagels &
Sensory Play

Nagels & Sensory Play

Hier staat wat informatie over Nagels & Sensory Play. Nagels en Sensory Play zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Kuisheid &
Keyholding

Kuisheid & Keyholding

Hier staat wat informatie over Kuisheid & Keyholding. Kuisheid en Keyholding zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Golden Shower &
Pervers Spel

Golden Shower & Pervers Spel

Hier staat wat informatie over Golden Shower & Pervers Spel. Golden Shower en Pervers Spel zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Anaal Spel &
Strap-On

Anaal Spel & Strap-On

Hier staat wat informatie over Anaal Spel & Strap-On. Anaal Spel en Strap-On zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Aanbidding &
Objectificatie

Aanbidding & Objectificatie

Hier staat wat informatie over Aanbidding & Objectificatie. Aanbidding en Objectificatie zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Training in Discipline &
Dienstbaarheid

Training in Discipline & Dienstbaarheid

Hier staat wat informatie over Training in Discipline & Dienstbaarheid. Training in Discipline en Dienstbaarheid zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Vernedering &
Intimidatie

Vernedering & Intimidatie

Hier staat wat informatie over Vernedering & Intimidatie. Vernedering en Intimidatie zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Rollenspel &
Publiekelijk Spel

Rollenspel & Publiekelijk Spel

Hier staat wat informatie over Rollenspel & Publiekelijk Spel. Rollenspel en Publiekelijk Spel zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

FinDom &
Money Games

FinDom & Money Games

Hier staat wat informatie over FinDom & Money Games. FinDom en Money Games zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Complete Lijst van Interesses & Mijn Grenzen

Complete Lijst
met Interesses

Complete Lijst met Interesses

Hier staat wat informatie over Complete Lijst met Interesses. Complete Lijst met Interesses zijn bovendien een van mijn favoriete onderdelen in een sessie. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze interesse. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.

Mijn Grenzen &
Niet Mogelijk

Mijn Grenzen & Niet Mogelijk

Hier staat wat informatie over Mijn Grenzen en wat er bij mij niet mogelijk is. Deze grenzen dienen te allen tijde gerespecteerd en gehonoreerd te worden door jou. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over deze grenzen. De informatie op deze pagina bestaat slechts alleen voor Google. Ik heb een aparte pagina gemaakt met de informatie over dit deel.
Mistress Victoria DeVil Signature