Foto Gallery van Mrs Victoria DeVil

Bekijk alle foto’s uit mijn Foto Gallery om een beeld te krijgen van wie ik ben, hoe ik eruit zie en welke kleding ik tijdens een sessie zou kunnen dragen. Heb je een verzoek voor specifieke kleding tijdens een sessie? Laat mij dit dan tijdig weten door mij een mail te sturen en zorg ervoor dat dit minstens een dag voor aanvang van de sessie is verstuurd.

Op deze pagina zie je verschillende galleries met foto’s van mij. Ik heb verschillende outfits aan, onder andere van Leer, Latex en Lak. Deze outfits kan ik ook aandoen tijdens een sessie. Veel plezier met het bekijken van mijn Gallery!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ga dan naar de contact pagina.

Tijdens een van de fotoshoots draag ik mijn corset met een kort wijd zwart-rood rokje en leren laarzen. Deze foto's zijn gemaakt door Moira Mona. Voor een deel van de shoot had ik een slaaf tot mijn beschikking om even mee te spelen. Ik heb een korte Spanking uitgevoerd. Wat een geweldige foto is dit geworden!

Natuurlijk komen de foto's niet in de buurt van het echte werk... Ook heb ik nog veel meer outfits dan dat je op deze foto's kunt zien. Wil je meer zien of mij live en van dichtbij kunnen bekijken? Maak dan een afspraak!

Het is ook mogelijk om een verzoek voor een bepaalde outfit of het soort outfit, door te geven bij het maken van de afspraak. Afhankelijk van hoe lang van tevoren je de afspraak hebt gemaakt of van wat ik op dat moment bij me heb, zal ik die outfit aantrekken of proberen in je wens tegemoet te komen.

Mistress Victoria DeVil - Signature