Frequently Asked Questions

Wanneer je naar een Meesteres gaat is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Als je iets niet weet is het zeker goed om dat te vragen. Je kan je vast wel voorstellen dat er een aantal vragen zijn die ik keer op keer krijg. Om het mezelf, maar ook jou, makkelijker te maken heb ik de meest voorkomende vragen hier verzameld. Staat jou vraag hier niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met mij.

Hoe moet ik U noemen?

Ik wil graag dat mijn titel en mijn naam word gebruikt, dus noem mij Meesteres of Meesteres Victoria. Natuurlijk mag je mij ook Meesteres Victoria DeVil noemen, maar tijdens sessies is dit wel erg lang en formeel. Je maakt mij absoluut niet blij door mij alleen Victoria te noemen of informele begroetingen als 'hey', 'hoi' en 'doei' te gebruiken. Sterker nog, daar kan ik mij behoorlijk aan irriteren. Verder stel ik het gebruik van U en Uw erg op prijs. Heb je hier moeite mee, dan verwacht ik van jou dat dit tijdig aangeeft zodat we erover kunnen praten.

Moet er van te voren een afspraak gemaakt worden of kan ik zo langs komen?

Ja, er moet van te voren een afspraak gemaakt worden. Ik werk alleen op afspraak.

Op welke dagen bent U beschikbaar?

Mijn dagen wisselen. Kijk op mijn agenda voor mijn beschikbaarheid.

Moet ik een cadeau meenemen?

Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel erg attent en dit is iets waar je me erg blij mee maakt. Kijk op deze pagina hoe je mij kan verwennen.

Wat moet ik doen als ik een afspraak heb gemaakt en ik kan toch ineens niet?

Soms gebeuren er onverwachte dingen waardoor je planning in de war wordt geschopt, dat kan ik begrijpen. Laat mij dit echter zo snel mogelijk weten zodat ik er rekening mee kan houden en eventueel nog andere afspraken kan maken. Zonder reden of zonder bericht de afspraak afzeggen, zorgt ervoor dat ik vertrouwen in een afspraak met jou verlies. Voor een volgende afspraak zal ik dan ook om een aanbetaling vragen.

Wat moet ik doen als ik het niet ga redden om op tijd aanwezig te zijn?

Ik ben van mening dat je dan niet op tijd bent vertrokken en de afspraak niet goed hebt gepland. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets zeer onverwachts gebeurd waardoor je toch iets verlaat bent. Ik verwacht dan dat je mij zo snel mogelijk telefonisch inlicht en met een nieuwe geschatte aankomsttijd komt. Het kan zijn dat onze sessie iets ingekort moet worden in verband met andere afspraken.

Ik heb niet het exacte bedrag bij me voor de sessie. Kunt U ook geld wisselen?

Nee. Regel dit zelf voor onze sessie en neem het geld gepast mee of wees bereid mij het wisselgeld te geven.

Ik wil liever geen blauwe plekken of striemen na een sessie, kan dat?

Ja, hier kan ik rekening mee houden wanneer jij dit aangeeft.

Hoe zit het met mijn hoogtepunt? Mag ik ook klaarkomen?

Misschien. Dit kan tot de mogelijkheden behoren, maar dit is absoluut geen garantie. Het is namelijk volledig afhankelijk van hoe onze sessie verloopt, jouw gedrag tijdens de sessie en simpelweg of ik daar zin in heb.

Mag ik poppers of andere middelen gebruiken?

Nee. Het gebruik van drugs en alcohol is niet toegestaan. Poppers vallen ook onder drugs en tolereer ik ook niet tijdens een sessie. Als ik het idee heb dat jij onder invloed bij mij aankomt, zal ik je weer weg sturen.

Kan ik eigen kleding of spullen meenemen?

Jazeker. Eigen kleding en schoenen kan je gerust meenemen. Eigen BDSM artikelen mag je ook zeker meenemen. Ik heb heel veel, maar natuurlijk niet alles. Je kan ook contact opnemen om na te gaan of ik een specifiek geliefd artikel heb. Ook gebeurt het geregeld dat iemand iets wil kopen om tijdens de sessie te dragen, maar dit niet mee naar huis kan nemen. In dat geval kun je dat bij mij achterlaten.

Gebruikt U een Safe Word?

Een Safe Word wordt gebruikt om aan te geven dat jij graag wil dat ik stop met waar ik mee bezig ben omdat het jou te heftig word. Mijn Safe Word is 'Rood'. Als je niet kan praten, zal ik je iets geven om in je hand te houden. Wanneer je dit laat vallen, zie ik dat als een teken dat het Safe Word is gebruikt. Je mag het Safe Word maximaal drie keer gebruiken tijdens een sessie, maar pas op, na de derde keer beeëindig ik de sessie.

Je mag natuurlijk altijd het woord 'Genade' gebruiken om aan te geven dat het erg heftig wordt. Het is dan echter aan mij of ik wil stoppen of nog even door wil gaan. Ik zie geen enkele verplichting om dan ook te stoppen. Overmatig gebruik van dit woord zorgt ervoor dat ik het woord zal gaan negeren of juist afstraffen.

Ik heb geen of weinig ervaring met BDSM. Kan ik bij U terecht?

Jazeker. Wanneer je dit aangeeft zal ik hier rekening mee houden. Al mijn sessies zijn maatwerk en passen dus te allen tijde bij jouw niveau. Ik zal je laten kennismaken met verschillende aspecten van BDSM en ervoor zorgen dat een sessie langzaam wordt opgebouwd. Natuurlijk zal ik rekening houden met jouw harde grenzen.

Ben ik homo als ik ervan hou om anaal genomen te worden?

Nee, natuurlijk niet! Homoseksuele mannen kunnen anale sex met elkaar hebben, maar dit heeft niets met geslacht of geaardheid te maken. Wanneer je anaal genomen wordt, wordt ook je prostaat gestimuleerd. Dit is een intens fijn gevoel. Daarnaast werkt het voor veel mensen ook psychologisch: degene die genomen wordt heeft automatisch een meer onderdanig gevoel. Daarom komt het in de BDSM ook veel voor. Dit heeft allemaal niets met je geaardheid te maken. Lees ook mijn artikel over Anal Play en bekijk de Interesse Anaal Spel.

Is het toegestaan dat ik middelen gebruik tijdens de sessie?

Nee. Het gebruik van drugs en alcohol is niet toegestaan. Poppers vallen ook onder drugs en tolereer ik ook niet tijdens een sessie. Als ik het idee heb dat jij onder invloed bij mij aankomt, zal ik je weer weg sturen.

Maakt het uit wanneer ik (veel) ouder / jonger / groter etc ben?

Nee. Zolang jij ten minste 18 jaar oud bent, is het enige dat van belang is jouw houding, gedrag en hygiëne.

Speelt U ook met koppels? Kan ik mijn (speel)partner meenemen?

Jazeker! Ik vind het zelfs leuk om met koppels te spelen. Degene die je mee neemt kan zowel onderdanig als dominant zijn. Wanneer deze onderdanig is en ik met jullie beiden zal spelen verwacht ik een dubbele vergoeding. Wanneer de (speel)partner ook Dominant is of alleen toeschouwer, gelden geen extra kosten. De (speel)partner kan zelf besluiten om mee te doen of alleen te kijken.

Speelt U ook wel eens met een andere Meesteres of slavin samen?

Jazeker! Wees voorbereid op Double Trouble! Ik heb hier een pagina over geschreven met meer informatie.

Welke talen spreekt U?

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en kan sessies geven in beide talen.

Kan ik ook sex met U hebben? En wat als ik extra betaal?

Nee en jij hebt mijn website niet goed gelezen als jij je dit afvraagt.

Rookt U?

Ik ben al heel lang gestopt met roken. Indien gewenst kan ik tijdens een sessie roken of een rook apparaat (geen sigaret, dus geen nicotine) gebruiken.

Ziet U dit alleen als werk of beleeft U ook plezier aan Uw sessies?

Ik zie dit absoluut niet alleen als werk. Ik neem niet een rol aan van Dominant, dit is wie ik ben. In mijn priveleven ben ik ook Dominant en ik ben dan ook met een slaaf getrouwd waar ik een 24/7 D/s relatie mee heb. BDSM is mijn leven en mijn levensstijl en ik geniet hier intens van.

Kan ik andere klanten tegen komen in de Studio?

Discretie en veiligheid vind ik erg belangrijk. Daarom zul je nooit andere klanten tegenkomen en zal ik discreet omgaan met jouw gegevens.

Hoe gaat U om met hygiëne?

Hygiëne vind ik erg belangrijk. Alle spullen en toestellen worden goed schoongemaakt en gedesïnfecteerd na een sessie. Ook persoonlijke hygiëne vind ik belangrijk. Niet alleen die van mij, maar ook die van jou. Daarom wil ik dat je voor een sessie doucht in de Studio. Wanneer je een liefhebber bent van Anal Play, stel ik het ook zeer op prijs wanneer je jezelf anaal reinigt.

Wat gebeurt er wanneer ik bij aankomst voor de sessie onder invloed ben van alcohol of drugs?

Als ik het idee heb dat jij onder invloed bij mij aankomt, zal ik je weer weg sturen. Het gebruik van drugs en alcohol is niet toegestaan. Poppers vallen ook onder drugs en tolereer ik ook niet tijdens een sessie.

Hoe weet ik of mijn veiligheid is gewaarborgd?

Jouw gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, zijn erg belangrijk voor mij. Ik kan me voorstellen dat een afspraak maken voor een SM Sessie met iemand die je niet kent wat intimiderend kan zijn. Daarom wil ik graag een telefoongesprek voordat je de sessie boekt (kijk in het gastenboek om ervaringen van anderen te lezen). Alles wat wij doen is in overleg en met wederzijdse toestemming. Ik werk altijd volgens de BDSM principes Safe, Sane and Consensual (SSC) en Risk Aware Consensual Kink (RACK).
Wanneer zich een noodgeval voordoet tijdens een sessie, dan weet ik wat ik moet doen. Er is ook altijd een collega in het gebouw om te helpen waar nodig. Als je bij bewustzijn bent zal ik vragen of jij wil dat iemand anders komt helpen. Als je buiten bewustzijn bent gebruik ik mijn kennis en ervaring om te bepalen wat ik moet doen. In gesprekken met collega's zal ik je privacy zoveel mogelijk beschermen.

Hoe moet ik U noemen?

Ik wil graag dat mijn titel en mijn naam word gebruikt, dus noem mij Meesteres of Meesteres Victoria. Natuurlijk mag je mij ook Meesteres Victoria DeVil noemen, maar tijdens sessies is dit wel erg lang en formeel. Je maakt mij absoluut niet blij door mij alleen Victoria te noemen of informele begroetingen als 'hey', 'hoi' en 'doei' te gebruiken. Sterker nog, daar kan ik mij behoorlijk aan irriteren. Verder stel ik het gebruik van U en Uw erg op prijs. Heb je hier moeite mee, dan verwacht ik van jou dat dit tijdig aangeeft zodat we erover kunnen praten.

Gebruikt U een Safe Word?

Een Safe Word wordt gebruikt om aan te geven dat jij graag wil dat ik stop met waar ik mee bezig ben omdat het jou te heftig word. Mijn Safe Word is 'Rood'. Als je niet kan praten, zal ik je iets geven om in je hand te houden. Wanneer je dit laat vallen, zie ik dat als een teken dat het Safe Word is gebruikt. Je mag het Safe Word maximaal drie keer gebruiken tijdens een sessie, maar pas op, na de derde keer beeëindig ik de sessie.

Je mag natuurlijk altijd het woord 'Genade' gebruiken om aan te geven dat het erg heftig wordt. Het is dan echter aan mij of ik wil stoppen of nog even door wil gaan. Ik zie geen enkele verplichting om dan ook te stoppen. Overmatig gebruik van dit woord zorgt ervoor dat ik het woord zal gaan negeren of juist afstraffen.

Bent U dat werkelijk op Uw foto's?

Jazeker. Alle foto's op mijn website heb ik zelf gemaakt of voor mij laten maken. Ik hou er absoluut niet van om foto's van het internet te plukken en voor mijn site te gebruiken. Verder hou ik ook niet van met-Photoshop-glad-gestucte foto's en wil ik er zo echt mogelijk uit zien. Je kan ook mijn filmpjes bekijken om te zien hoe ik kan zijn tijdens een sessie.

Mijn Fetish staat niet op Uw site, betekent dit dat ik niet bij U terecht kan?

Nee. Controleer eerst of jouw Fetish niet op mijn pagina met mijn grenzen staat. Indien dat niet zo is, neem dan vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom heb ik nog geen antwoord op mijn e-mail gekregen?

Als er nog geen 7 dagen voorbij zijn sinds het moment van contact opnemen, vraag ik je om geduld te hebben. Ik krijg erg veel e-mails en ik soms ben ik te druk om mij bezig te houden met het beantwoorden van mijn mails. Zijn er al wel 7 dagen gepasseerd en heb je nog steeds geen antwoord? Dan mag je mij éénmalig een bericht sturen met de vraag of jouw e-mail goed is aangekomen.

Mag ik een stuk van de sessie filmen of foto's maken tijdens de sessie?

Nee. Dit wil ik met alle plezier voor jou doen en zal deze indien gewenst na de sessie toesturen, maar ik ben te allen tijde degene die beeldmateriaal maakt van sessies.

Wat gebeurt er als ik ineens klaarkom tijdens de sessie?

Dat is afhankelijk van wat jij wil. Ik wil met alle plezier de sessie voortzetten als jij dat ook wil. Wil je dat niet, dan vind ik het ook prima om de resterende tijd te praten onder het genot van een drankje (koffie, thee of fris). Als je de sessie wil beëindigen en wil gaan, is dat natuurlijk ook prima. Als jij besluit om eerder weg te gaan, krijg je geen geld terug.

Mag ik een reactie of review schrijven over de sessie?

Natuurlijk, graag zelfs! Ik lees graag de reacties op een sessie. Reacties en review kan je op deze pagina insturen. Wanneer het verhaal serieus en oprecht is plaats ik deze, desgewenst, op mijn site.

Ik heb een handicap. Kan ik ook een sessie bij U boeken?

Dat kan zeker. Ik heb inmiddels ruime ervaring op dit gebied, van zeer slechthorend of zeer slechtziend tot spasme. Om het soepel te laten verlopen hanteer ik de volgende regel: Er moet van tevoren contact zijn geweest over de aard van de handicap. Ik moet me namelijk voorbereiden en de afweging maken in hoeverre een sessie te realiseren is.

What do I have to call You?
I want you to call me by my title and name, so you call me Mistress or Mistress Victoria. Of course you may also call me Mistress Victoria DeVil, but during a session this is a bit too long and formal. You definitely will not make me happy with calling me just Victoria or using informal greetings like 'hey' and 'yo'. In fact, it can pretty much annoy me. Is this difficult for you, please tell me so we can talk about it. Question.
Do You see this as only work or do You have fun in Your sessions?
I absolutely do not see this as only work. I do not assume the role of Dominant, this is who I am. In my private life I also am a Dominant and I am married to a slave with whom I have a 24/7 D/s relationship. BDSM is my life and my lifestyle and I am enjoying it intensely.
Is that really You on You photos?
Yes, it is. All photos on my website are made by me or made for me. I really do not like to take photos off the internet and use them for my website. Furthermore, I don't like photos that are plastered smooth with Photoshop, I want to look as real as possible. You can also see how I really look during a session in my clips.
Mistress Victoria DeVil - Signature