Meesteres Victoria DeVil’s Agenda

Bekijk hier mijn agenda om te weten wanneer ik beschikbaar ben voor sessies. Ga met je muis op een agendapunt staan voor meer informatie.

Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact met mij op.

Informatie over Events

In December 2017 ben ik gestart met het organiseren van de Deventer Munch! Een Munch is een gezellige bijeenkomst in een Vanilla cafe waar je me kan ontmoeten en waar je met iedereen kunt kletsen over BDSM en andere onderwerpen. De café-eigenaar weet dat we daar zitten en staat achter het idee van een Munch, zodat we vrij kunnen kletsen. Draag wat jij prettig vindt, maar hou het Vanilla om zo andere cafébezoekers niet weg te jagen. Deze Events zullen standaard via Fetlife aangekondigd worden. Ga met je muis op het Event staan voor de link met meer informatie.

Eens in de zoveel tijd zijn er Special Events. Dit zijn dagen waarop we in Studio Donna Fiera een middag met een specifiek thema organiseren, zoals bijvoorbeeld een Bi-slavenmiddag. Deze Events zullen ook altijd op de site aangekondigd worden. Ga met je muis op het Event staan voor de link met meer informatie.

Wil je gelijk een afspraak maken? Of heb je nog vragen over mijn beschikbaarheid of een van de aangegeven Events? Neem dan contact met mij op.

Mistress Victoria DeVil - Signature