Contact Opnemen met Mrs Victoria DeVil

Als je na het doorlezen van mijn website nog vragen hebt of gelijk een afspraak wil maken, dan kan je contact opnemen via een van de onderstaande mogelijkheden.

Voordat je contact met mij opneemt, zorg ervoor dat je:

 • De juiste keuze maakt uit onderstaande opties
 • Mijn F.A.Q. pagina hebt gelezen
 • Mijn agenda met mijn beschikbaarheid hebt bekeken indien je een afpraak wilt maken.

Let op: Voor afspraken binnen 72 uur kun je het beste telefonisch contact met mij opnemen.

Telefonisch Contact Opnemen

Uiteraard kun je mij ook bellen voor vragen of het maken van een afspraak. Hou echter rekening met het volgende:

 • Bel met Nummerherkenning AAN, privé nummers neem ik niet op
 • Wanneer ik druk ben of in sessie, zal ik nooit de telefoon opnemen
 • Ik bel NOOIT terug
 • Je mag je ook een sms sturen, deze zal ik beantwoorden
 • Bellen voor 10 uur en na 23 uur resulteert standaard in Voicemail
 • Wees respectvol of ik zal de verbinding verbreken

Mijn telefoonnummer: +31 (0)6 21 456 399

Contact per E-Mail: Maak een Keuze

Contact Opnemen

G

ebruik een van deze opties wanneer je een vraag hebt of wanneer je graag met mij in contact wil komen.

 • Stel één korte vraag
  Gebruik deze optie om snel met mij in contact te komen voor een korte en simpele vraag. De maximale lengte van je bericht is beperkt.
 • Neem contact met mij op
  Gebruik deze optie om contact met mij op te nemen voor vragen over een sessie of mogelijkheden in een sessie.
Afspraak Maken
 • Afspraak binnen 72 uur
  Deze afspraken dienen bij voorkeur telefonisch gemaakt te worden. Afspraken voor binnen 72 uur zijn mogelijk, maar niet altijd en niet zomaar. Dit is afhankelijk van mijn beschikbaarheid en beschikbaarheid van de Studio. Bovendien heb ik niet altijd de mogelijkheid om direct te reageren.
 • Afspraak voor over 3 dagen of later
  Wanneer je een afspraak wil maken voor over drie dagen of later, stel ik het op prijs wanneer je mij daarover mailt. Ik heb dan de mogelijkheid te kijken of onze interesses overeen komen, om de beschikbaarheid na te gaan en om de afspraak vast te leggen.
Fantasie Insturen
I

k vind het altijd leuk om verhalen te lezen over sessies, zowel wanneer ze waargebeurd zijn als wanneer ze volledig gebaseerd zijn op jouw fantasie. Natuurlijk zijn ook andere verhalen welkom, de voorwaarde hiervoor is dat ze gerelateerd zijn aan BDSM.

V

oor het geval je het nog niet door had, ik vind schrijven fijn en belangrijk. Ik wil dat ook graag stimuleren bij iedereen. Ook merk ik dat mensen het erg prettig vinden om verhalen te kunnen lezen. Serieuze inzendingen zal ik, indien gewenst, op mijn website plaatsen.

Bericht in Gastenboek
I

k hoor graag wat jij van onze sessie vond en ik deel dat ook graag. Wanneer je jouw reactie of sessie verslag instuurt heb je de mogelijkheid om aan te geven of ik deze op mijn website mag plaatsen. Alle oprechte en serieuze reacties zullen hier geplaatst worden.

Contact Opnemen

Gebruik een van deze opties wanneer je een vraag hebt of wanneer je graag met mij in contact wil komen.

 • Stel één korte vraagGebruik deze optie om snel met mij in contact te komen voor een korte en simpele vraag. De maximale lengte van je bericht is beperkt.
 • Neem contact met mij opGebruik deze optie om contact met mij op te nemen voor vragen over een sessie of mogelijkheden in een sessie.

Afspraak maken

 • Afspraak binnen 72 uur
  Deze afspraken dienen bij voorkeur telefonisch gemaakt te worden. Afspraken voor binnen 72 uur zijn mogelijk, maar niet altijd en niet zomaar. Dit is afhankelijk van mijn beschikbaarheid en beschikbaarheid van de Studio. Bovendien heb ik niet altijd de mogelijkheid om direct te reageren en het zou jammer zijn als we elkaar daardoor mislopen.
 • Afspraak voor over 3 dagen of later
  Wanneer je een afspraak wil maken voor over drie dagen of later, vind ik het prettig wanneer je mij daarover mailt. Ik heb dan de mogelijkheid te kijken of onze interesses overeen komen, om de beschikbaarheid na te gaan en om de afspraak vast te leggen.

Fantasie Insturen

Ik vind het altijd leuk om verhalen te lezen over sessies, zowel wanneer ze waargebeurd zijn als wanneer ze volledig gebaseerd zijn op jouw fantasie. Natuurlijk zijn ook andere verhalen welkom, de voorwaarde hiervoor is dat ze gerelateerd zijn aan BDSM.

Voor het geval je het nog niet door had, ik vind schrijven fijn en belangrijk. Ik wil dat ook graag stimuleren bij iedereen. Ook merk ik dat mensen het erg prettig vinden om verhalen te kunnen lezen. Serieuze inzendingen zal ik, indien gewenst, op mijn website plaatsen.


Bericht in Gastenboek

Ik hoor graag wat jij van onze sessie vond en ik deel dat ook graag. Wanneer je jouw reactie of sessie verslag instuurt heb je de mogelijkheid om aan te geven of ik deze op mijn website mag plaatsen. Alle oprechte en serieuze reacties zullen hier geplaatst worden.

Mistress Victoria DeVil - Logo (White)