Stem nu op Mij voor de TKW Awards!

Met trots kan ik vertellen dat ik ben genomineerd voor The Kinky Web Awards voor Beste Dominant van 2018! De stemmingsronde is begonnen, dus vanaf nu kun je twee weken lang iedere dag je stem uitbrengen!

Wat zijn de regels?

Heel simpel: je mag iedere dag een keer stemmen!

Laat jij je toewijding blijken?

Miss Victoria is genomineerd voor Beste Dominant 2018 - Stem nu!
Stem op Miss Victoria voor Beste Dominant 2018!

Stem op Miss Victoria voor Beste Dominant 2018!

De jury van de TKW Awards heeft mij uitgekozen uit de lijst met 25+ genomineerden!

Vind jij ook dat ik moet winnen? Klik dan dagelijks op de groene knop op mijn profiel op de TKW Website!

Gun je mij die eer?

De Tussenstand

Zoals in onderstaand diagram te zien is, sta ik tweede! Ik heb dus nog een aantal extra stemmen nodig om op de eerste plek te kunnen eindigen! Help jij mij aan die extra stemmen? Bekijk de volledige tussenstand op de TKW Awards - Tussenstand pagina van The Kinky Web.

TKW Tussenstand

Wat gebeurt er als ik win?

Natuurlijk zou ik enorm vereerd zijn om te winnen! Zoals je hier al hebt kunnen lezen, is er ook voor mij een grote prijs! Ik zou heel graag naar de prachtige Hoxton Dungeon Suite in Londen willen gaan!

Maak jij mij trots?

Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.