Nipple Play: Maak je Tepels maar Nat

Er bestaan allerlei spreekwoorden en uitdrukkingen met lichaamsdelen erin. “Iemand onder de voet lopen,” “het zal me aan mijn kont roesten,” “je bent op je tenen getrapt,” “Ik hou je onder de duim.” Geen van die spreekwoorden bevat tepels.

Waarom eigenlijk niet? Het is niet zo dat dit lichaamsdeel pas net ontdekt is, bijna iedereen is ermee grootgebracht. Wat is dit kleine stukje lichaam eigenlijk?

Waarom Hebben mannen Tepels?

Bij vrouwen is het vrij duidelijk waarom ze tepels hebben. Ze zijn zoogdieren, ze zogen hun jongen ermee. Waarom er zo’n ophef is over openbare borstvoeding is mij dan ook een compleet raadsel, waarom zou je je kinderen niet te eten mogen geven?

Tepel na Suction Cup

Tepel na Cupping

Waarom hebben mannen ze dan? Alle zoogdieren hebben tepels. De reden waarom mannen ze hebben is niet helemaal zeker. Wat de meeste biologen nu aanhouden is dat de tepels er al lang geleden waren en er geen evolutionaire reden was om ze te laten verdwijnen (zoals de staart). Daarnaast is het zo dat bij de ontwikkeling van het embryo de tepels al zijn gemaakt voordat de keuze of het een man of vrouw wordt definitief is. Aangezien ze bij zowel mannen als vrouwen gestimuleerd kunnen worden is er in ieder geval een seksueel nut.

Klem op een slaaf's tepel

Klem op een slaaf's tepel

Ook mannen reageren dus gevoelig op tepelaanraking. Bij iedereen komt een specifieke stof vrij wanneer er in een tepel geknepen wordt: oxytocine. Deze stof zorgt ervoor dat moeders beter met hun baby hechten. Een ander effect van oxytocine is dat het onderling vertrouwen vergroot. In het Engels wordt deze stof ook wel ‘the Bonding Molecule’ genoemd.

Nipple Torture

Tepels zijn er in vele varianten, zowel in uiterlijk als in gevoeligheid. Wat wel met iedere tepel kan is ze trainen. Je tepels kunnen veel meer aan dan je zou denken, er is soms alleen wat tijd en oefening voor nodig. “Nipple Torture” is een hele brede term omdat er heel veel mogelijk is om te doen met tepels.

Spijkers door een slaaf's tepel

Spijkers door een slaaf's tepel

Wat je allemaal met tepels kan doen behalve er in knijpen? Likken, bijten, strelen, klemmen op zetten, gewichten aan hangen, met een Wartenberg Pinwheel behandelen. Misschien zelfs een naaldje er doorheen? Mocht je een sessie willen waarin ik vooral je tepels onder handen neem, wees gerust, ik verveel me niet zo snel! De manier waarop mensen reageren wanneer ik aan een tepel zit, op welke manier dan ook, vind ik heerlijk. Soms kunnen ze helemaal gaan zweven!

Een slaaf Vertelt Over Nipple Play

Een van mijn vaste slaven zegt het volgende over Nipple Play: “Eerst was ik niet zo happig op Nipple Torture. Meesteres Victoria wel… Ik dacht eerst dat ik niets kon hebben aan mijn tepels maar dat bleek best mee te vallen. Nu we er een tijdje mee bezig zijn valt het mij op dat de pijn steeds sneller voorbij is. De tepels blijven steeds iets minder lang echt gevoelig."

Veel knijpers op een slaaf's lichaam

Veel knijpers op een slaaf's lichaam

"Twee effecten vind ik heel speciaal aan Nipple Torture. De eerste is dat wanneer er een klem aan hangt, de tepel redelijk gevoelloos wordt. Totdat zij de klem er weer afhaalt! Het bloed stroomt dan weer terug de tepel in, dat zorgt voor een hele heftige pijnsensatie. Maar de optie om de klem te laten zitten, dat kan op lange termijn natuurlijk niet… Het tweede effect is als zij Nipple Torture combineert met C.B.T. Eerst dacht ik dat de beide soorten pijn elkaar zouden versterken, maar wat bleek, ze maakten elkaar juist minder heftig. Dat was vreemd om te ervaren."

Ze kneep in beide plekken harder en harder maar ik voelde minder en minder.

Interesse?

Zie je het wel zitten dat ik met jouw tepels ga spelen? Maak dan een afspraak in de Studio.

Mag ik in je tepels knijpen? Je kunt me vertrouwen…
Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.