Je bent toch niet Bang voor Naalden?

Meesteres Victoria Medisch

Er zijn veel mensen die naalden zien als iets engs, iets wat veel teveel pijn doet en vinden dat dit alleen iets is voor de extreme mensen onder ons. Ik kan goed begrijpen dat er mensen zijn die deze mening hebben, alleen vind ik het jammer. Als naalden goed worden gezet, voel je niet veel meer dan een klein prikje. Wat weer weg is zodra de naald erin zit.

Door de lichte pijn kunnen endorfinen vrijkomen, die een soort rush (roes) veroorzaken. Ook komt het zeker voor dat mensen die normaal gezien bang zijn voor naalden, die angst door een naaldenspel overwinnen.

Hoe Pijnlijk Is het Dan?


Dat is een vraag die eigenlijk lastig te beantwoorden is. Dit is namelijk voor iedereen anders. Niet alleen omdat de pijnbeleving anders is, maar ook de pijngrens verschilt bij iedereen. Bij naalden is het wel vaak zo dat het visueel beeld en het feit dat er iemand de macht heeft om in je huid te prikken en dus onder je huid te komen als heftig ervaren kan worden. Om die reden is het dus vaak eerder emotionele pijn, dan echte fysieke pijn. Bovendien zijn er veel mensen die denken dat het constante pijn betreft, dus dat het pijnlijk is vanaf het moment dat de naald in je lichaam zit tot het moment dat de naald er weer uit wordt gehaald. Dit is niet het geval.

Naalden in been van slaaf tigern-rojb

Naalden in been van slaaf tigern-rojb

Ik zet een naald het liefst zo snel mogelijk, zodat de pijn echt niet veel meer is dan een kort prikje.

Zodra de naald op zijn plek zit, verdwijnt de pijn eigenlijk onmiddellijk. Daarna vind ik het leuk om met mijn vinger over de huid te gaan waar de naald zit of de naald te draaien. Dit kan weer opnieuw een dosis endorfine vrij laten komen, maar hier voel je eigenlijk bijna niets van. Het is meer een vreemd gevoel dan echt pijnlijk, zeker als de ervaring met naalden nieuw voor je is. Ook is het zo dat de naalden absoluut niet diep in je lichaam worden gestoken, ze lopen evenwijdig aan de huid, waardoor de pijn ook vele malen minder is dan dat je zou denken. Een goede zwepen sessie of een cane is vele malen pijnlijker dan het zetten van een naald!

Wat Voor Naalden Worden er Gebruikt?


Verschillende soorten en maten Naalden

Verschillende soorten en maten Naalden

Natuurlijk gebruik ik naalden die voor een BDSM naaldenspel zijn bedoeld. Er bestaan echter een heleboel verschillende naalden: verschillende lengtes en diktes die ieder een ander gevoel geven of kunnen geven. Iedere naald heeft een holle ronde kunststof basis, deze zijn er in verschillende kleuren. Dit stuk gaat uiteraard nooit door je huid, maar is bedoeld om de naald mee vast te houden. De naald zelf is van metaal en het uiteinde is schuin afgesneden. Daar kun je ook zien dat de naald hol is van binnen. Deze naalden kunnen niet buigen en blijven dus recht bij plaatsing.

De dikte van een naald wordt aangegeven met de term ‘gauge’, afgekort als ‘G’. Hoe hoger het gauge-nummer, hoe dunner de naald is. Dus een naald van 25G is dunner dan een naald van 18G. De lengte van de naald wordt uitgedrukt in inches en in millimeters.

De meeste naalden die gebruikt worden in een BDSM spel hebben een dikte variërend tussen 18G en 25G. Een dikke en lange naald is beter te voelen en vergt iets meer tijd voor deze op zijn plek zit, daarom gebruik ik bij iemand die nog nooit eerder naalden heeft gehad een dunnere en niet te lange naald.

Naalden kunnen op vele plekken gezet worden, bijvoorbeeld op de rug, buik, rug van de arm, billen of bovenbenen. Mensen met meer ervaring kunnen ook op andere plekken naalden aan, zoals bijvoorbeeld in de tepels of geslachtsorganen. Bij plaatsing in de balzak wordt een naald overigens nooit door de ballen gezet!

Naalden in bil van slaaf paul

Naalden in bil van slaaf paul

En Toch Ben ik Bang... Dus Liever Niet


Naalden corset in rug van slaaf tigern-rojb

Naalden corset in rug van slaaf tigern-rojb

Ja snap ik! Heel jammer, maar ik snap het. Ik zou nooit iets doen tegen je wil in, hoe leuk ik het ook mag vinden. Net zoals ik vraag om het te accepteren als ik ‘Nee’ zeg, doe ik dat ook bij jou. Ik kan het aanbieden, maar als je echt niet wil, doe ik het niet. Er zijn ook nog genoeg andere leuke dingen!

Als je echt bang bent, maar toch die interesse hebt, al is het alleen maar om het ooit eens meegemaakt te hebben… dan wil ik graag één naald zetten. Eentje. Voor de ervaring. Daarna mag jij aangeven of je er meer wil of niet. Ik wil je graag helpen in je ontdekkingstocht en om te kijken of het iets voor je is, maar ik zal te allen tijde rekening houden met je angsten!

Leuk, ik Wil het Proberen!


Wat geweldig! Dat vind ik super om te horen! Als het je eerste ervaring is met naalden, geef het alsjeblieft aan wanneer je een afspraak maakt, dan kan ik er rekening mee houden.

Ik heb er zin in, wanneer kom je?
 

Naalden 6

Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.