Golden Showers: In de Zeik Worden Gezet

Voor veel mensen zijn Golden Showers niet iets geheel onbekends. Deze term is ook al verschillende keren in het nieuws geweest in de afgelopen tijd. In dit artikel wil ik graag ingaan op een onderwerp dat bij veel mensen afkeer, interesse of beiden tegelijk oproept.

Waarom is het zo interessant om volledig in de zeik gezet te worden?
Een Gouden Douche

Wat zijn Golden Showers?

Een Golden Shower (Gouden Douche) klinkt als een deel van de badkamer van een extreem rijk persoon. Wat ermee wordt bedoeld is echter iets anders, namelijk alles wat te maken heeft met urine (wat goudkleurig is). Andere termen hiervoor zijn Urophilia, Urolagnia, Water Sports en Plasseks. Met andere woorden, het is een Fetish voor urine of het opgewonden raken hiervan.

De term is dus vrij breed. Zolang het te maken heeft met urine, is het een Golden Shower. Alles van de urine ophouden en dan met een volle blaas seks hebben, tot naast iemand plassen en letterlijk over iemand heen plassen valt onder die term.

Waarom Willen Mensen Dit?

Er zijn vele redenen waarom slaven genieten van een Golden Shower. Uiteraard hoeft het ook niet zo te zijn dat iemand alleen maar om één reden hiervan kan genieten. Zo is het geheel mogelijk dat iemand er opgewonden van kan raken én tegelijkertijd volledige afkeer heeft ten opzichte van de urine. Ik wil enkele redenen graag even toelichten.

Fijn & Vertrouwd

Ten eerste heeft urine dezelfde temperatuur als het lichaam. Een douche is ook het meest fijn wanneer die op 37°C is. Het voelt vertrouwd, alsof het bij jezelf hoort. Het voelt echt veel minder vies dan sommige mensen denken. Veel slaven die het voor het eerst ondergaan, en dan heb ik het over het over hen heen plassen, voelen zich na een paar seconden volledig op hun gemak. Het is wel spannend, maar het voelt heel fijn. Als een warme douche, maar dan met minder water.

Een grote eer

Ten tweede voel het als een eer om iets van je Meesteres te krijgen of tot je te nemen. Dat is ook de reden waarom sommige slaven de urine willen drinken. Vandaar dat de urine van een Meesteres ook wel Champagne wordt genoemd. Voor veel slaven is een Golden Shower de ultieme beloning.

Op Hoge Hakken in mijn Champagne

Op Hoge Hakken in mijn Champagne

Slaaf ondergaat Golden Shower

Slaaf ondergaat Golden Shower

Vernedering

Ten derde, het kan ook vernederend werken. Wanneer iemand over je heen plast kan je je heel erg onderdanig voelen. Degene die over jou heen plast is volledig de baas over jou. Het is zelfs een hele intieme vorm van vertrouwen! Je geef je volledig over aan je Meesteres en je bent dankbaar. Je krijgt iets van haar persoonlijk over je heen waar ze (de hele dag) voor gespaard heeft!

Verschillende Vormen

Zoals ieder onderdeel kunnen Golden Showers op verschillende manieren worden toegepast in een sessie of zelfs daarbuiten. Hier een aantal voorbeelden:

- Plassen over (een deel van) het naakte lichaam
- Plassen over (een deel van) een gekleed lichaam zoals t-shirt of onderbroek
- Eerder opgevangen urine over het lichaam gieten
- Urine drinken rechtstreeks uit de bron
- Dienen als Toiletslaaf (voor urine)
- Urine drinken uit een glas
- Opgevangen urine meegeven in een fles voor latere consumptie
- Opgevangen urine meegeven als ‘parfum’

Slaaf krijgt CBT tijdens Golden Shower

Wanneer je mij komt dienen als toiletslaaf zal ik je gebruiken zoals ik een toilet gebruik: ik zal dan op de toiletstoel gaan zitten en boven je hoofd gaan plassen. Als toiletslaaf is het dan de bedoeling dat jij alles opvangt en opdrinkt. Tevens kan ik het gebruikte papier om mezelf schoon te maken over je heen gooien of ‘doorspoelen’ (water over je heen gooien). De meeste toiletslaven worden opgewonden van de geur van urine, de smaak, het gevoel van gebruikt te worden en de enorme eer die ze krijgen om dit te mogen drinken. Vanwege die laatste reden wordt de urine ook vaak champagne genoemd.

Dat is toch vies?

Hoewel velen een Golden Shower juist heerlijk vinden of er (stiekem) van dromen, krijg ik vaak de reactie dat het gezien wordt als iets dat vies is. Waarom is dat eigenlijk? Dat komt omdat onze samenleving alles schoon en steriel wil hebben. Plassen doe je in de wc en dus is het vies. Als het echter lekker voelt, als het voelt als de ultieme beloning en als het je een groot gevoel van onderdanigheid geeft, laat het idee dat het vies is los zodat jij ervan kan gaan genieten!

Veel slaven genieten van Golden Showers, dus voel je niet beschaamd om dit aan te geven!
Ik hef het glas alvast, wil jij het verdienen?

Ik hef het glas alvast, wil jij het verdienen?

Is het gevaarlijk?

Is het dan niet gevaarlijk of onhygiënisch? Dat ligt aan de lichamelijke toestand van degene die plast. Als ik een blaasontsteking of andere infectie zou hebben, dan zal ik nooit een Golden Shower geven. Wanneer dat niet het geval is, wat zo goed als altijd is, dan zijn de risico’s verwaarloosbaar. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, veiligheid staat met alles voorop bij mij.

Wil je dit ook meemaken? Neem dan contact met mij op.

To pee or not to pee, that is the question...
Mistress Victoria DeVil - Logo (White)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.