Sessie Verslag: Het FemDom Drieluik

In Februari kreeg ik een leuke e-mail met een sessie voorstel, getiteld het FemDom Drieluik. Het is uiteindelijk een bijzondere sessie geworden met verrassingen van mijn kant en ook van zijn kant. Hier kun je het verslag lezen, inclusief het voorstel vooraf en het gemaakte beeldmateriaal bekijken.

“Het FemDom Drieluik” Een SM-Toneelspel in drie bedrijven.

Pp 16 februari 2018 kreeg ik een mailtje van slaaf paul met een leuk voorstel voor een sessie. Uit het mailtje blijkt duidelijk dat hij niet alleen nagedacht heeft wat hij leuk zou vinden in een sessie, maar ook hoe hij dit zou gaan formuleren. Speciaal voor dit bericht heb ik de tekst uit de mail op een stuk perkament gezet.

De e-mail met het Voorstel ...

De mail met het Sessie Voorstel die ik van slaaf paul heb ontvangen.

De dag van de Sessie

Het was Donderdag 22 Februari 2018 en slaaf paul stond voor de deur. Na de deur te hebben geopend en hem te hebben begroet, kwam hij binnen. Hij zag er vrolijk uit. Ik had ook niet anders verwacht eigenlijk.

Mijn slaafje had iets leuks voor mij meegenomen! Een zeer persoonlijk en zeer origineel cadeau. Ik was zeer aangenaam verrast!

De kaart van Slaaf paul - Buitenkant

De kaart van Slaaf paul - Buitenkant

De kaart van Slaaf paul - Binnenkant

De kaart van Slaaf paul - Binnenkant

Wat had hij dan meegenomen?

Natuurlijk was dit niet alles wat hij had meegenomen!

De speciale 'Dutch-treats' zagen er prachtig en erg lekker uit!

Twaalf mini Tompoucen met mijn foto erop!

De 'Dutch Treats' (Tompouce) van Slaaf paul

De 'Dutch Treats' (Tompouce) van Slaaf paul

De Voorbereiding: Het Dilemma

Terwijl slaaf paul ging douchen, ging ik me verder voorbereiden op de sessie. Ik had eerder al nagedacht wat ik zou gaan doen en hoe ik de sessie zou gaan indelen.

Ik heb de kaart nog een aantal keer opnieuw gelezen, nadat ik hem heb voorgelezen aan de aanwezige Meesteressen. Ook zij vonden het geweldig leuk. Vervolgens heb ik even na zitten denken of ik de Tompoucen zou gebruiken in de Sessie. Het was een zeer verleidelijk idee en in mijn hoofd was al een volledig plan ontstaan.

Zo zou ik na de Laarzen Aanbidding hem mijn Laarzen kunnen laten uittrekken om vervolgens mijn voeten in de Tompoucen te soppen. Hij zou daarna de heerlijke taak hebben om mijn voeten helemaal schoon te likken! Dit paste ook perfect bij wat ik gepland had voor de rest van de Sessie. "Ja! Super idee!", dacht ik, "Alleen......"

Ik kan toch niet mezelf plat gaan stampen met mijn voet?

Hoe verleidelijk leuk het idee ook was, mezelf platstampen met mijn voeten zat er niet in. Het cadeau vond ik daar te speciaal en te leuk voor! Ik besloot dat de Tompoucen gebruikt zouden worden waarvoor ze bedoeld waren!

De Voorbereiding: De Zoektocht

Verder was ik ook van plan om een Golden Shower tijdens de sessie uit te voeren. Daarvoor had ik al enkele glazen water gedronken. Ik had bedacht dat ik hem zou gaan vastzetten met tape en een WC-Stoel zou gaan gebruiken. De WC-Stoel zou ik hem laten halen, dan hoefde ik ook niet dat ding de trap op te zeulen.

Wat ik wel nodig had...was tape. De tape lag alleen niet waar hij zou moeten liggen. Ik wist wel welke huisslaaf ik op de kop kon gaan geven voor het niet goed terugleggen van de tape, maar daarmee had ik op dat moment nog geen tape. Gelukkig duurde het zoeken niet al te lang.

Meesteres Nicole was ook aanwezig en ik had met haar al een verrassing besproken voor slaaf paul. Ze was ook gelijk enthousiast nadat ik mijn idee had voorgelegd! Ik had besloten hem daar nog niets over te vertellen en met haar afgesproken dat ik haar zou komen halen voor zijn verrassing!

Nog de laatste dingen gepakt en klaargelegd, slaaf paul was ondertussen ook al klaar en toen kon de lol beginnen!

Ik ben er helemaal klaar voor en heb er veel zin in! Dit wordt geweldig!

Wordt vervolgd...

Het artikel is toch iets langer geworden dan verwacht, dus ik ga het splitsen in delen. Volgende week deel twee van het FemDom Drieluik!

Ben je nieuwsgierig geworden en kan je niet wachten om zelf ook een unieke sessie te beleven? Neem dan contact op met mij en maak een afspraak!

Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.