Sessie Verslag: Het FemDom Drieluik II

In februari kreeg ik een leuk mailtje met een sessie voorstel. Het is uiteindelijk een bijzondere sessie geworden met verrassingen van mijn kant, maar ook van zijn kant. Hier kun je het verslag lezen, inclusief het voorstel vooraf en het gemaakte beeldmateriaal bekijken. Het verslag gaat hier verder met: Het FemDom Drieluik II. Lees hier deel I.

“Het FemDom Drieluik II” Het Vervolg

Ik was zojuist klaar met alle voorbereidingen en de sessie kon gaan beginnen! Ik liep de ruimte binnen waar slaaf paul al geduldig aan het wachten was op mijn komst. Ik vind dat altijd zo'n geweldig moment: de ruimte binnen stappen en zien hoe mijn slaafje aan het wachten is. Sommige zitten geknield op de grond, sommige staan zenuwachtig te wiebelen, sommige zijn gewoon ergens gaan zitten... Ik vraag me af of mensen door hebben hoe blij ik word van een onderdanige houding bij aanvang van de sessie.

Het belangrijkste vind ik echter het moment dat ik in de ogen kijk van mijn slaafje. De blik die ik dan zie kan soms mijn mood zeer beïnvloeden! Slaaf paul keek mij aan met een zeer onderdanige, enigszins afwachtende en smachtende blik. "Heerlijk!"

Ik legde een paar speeltjes die ik had meegenomen weg en zette de muziek aan. Ik keek hem weer aan en liep naar een stoel aan de andere kant van de ruimte. Tijd voor het 1e Bedrijf!

1e Bedrijf: "De Kunst van het Domineren"

Ondanks dat slaaf paul geen Tompoucen van mijn voeten mocht gaan likken, wilde ik wel degelijk dat hij mijn Laarzen en hakken zou gaan vereren, kussen, likken en pijpen. Ik had mijn zwarte lak over-de-knie-Laarzen aan. Dus...

Genoeg Laars om te likken!

Terwijl ik op een fijne stoel was gaan zitten, was slaaf paul bezig met mijn Laarzen. Ik was echt aan het genieten! Het is zo heerlijk om een slaaf te zien genieten van mijn Laarzen! Hij was ook erg secuur bezig en zorgde ervoor dat geen enkele plek werd overgeslagen. Nou heb ik hem wel enkele aanwijzingen gegeven, maar ik heb zo het vermoeden dat hij dit ook zonder had gekund.

Laat die Champagne maar stromen!

Ik heb hem de opdracht gegeven om de WC-Stoel van de ruimte beneden te gaan halen en boven neer te zetten. Vervolgens heb ik hem met folie en tape vastgebonden aan de stoel. Ook zijn benen heb ik ingebonden en om zijn ballen een leuk strikje gemaakt. Zo lag hij helemaal klaar voor het ontvangen van mijn Champagne!

Terwijl hij daar weerloos en geblinddoekt op de grond lag, ben ik weg gegaan om Meesteres Nicole te gaan halen.

Vastgebonden met folie en tape aan WC-Stoel

Vastgebonden met folie en tape aan WC-Stoel

Hij mocht namelijk niet alleen mijn Champagne drinken, maar ook die van Meesteres Nicole!
Wat een eer!
Het Penisstrikje

Het Penisstrikje

Meesteres Nicole en ik gaven hem een heerlijke Golden Shower, bespuugden hem, vernederden hem en we hadden veel plezier!

Hij lag daar lekker te genieten, zijn best te doen om alles op te vangen en er verscheen een heerlijke glimlach op zijn gezicht!

Slaaf paul vastgebonden aan de WC-Stoel

Slaaf paul vastgebonden aan de WC-Stoel

Na al deze spetterpret, werd het tijd voor een schokkende verandering!

2e Bedrijf: "De Kunst van het kwellen"

Na hem te hebben losgemaakt van de stoel en de nodige opfrissing, konden we met deel twee beginnen. Hij moest op het bed gaan liggen waarna ik hem heb vastgebonden. Zijn benen heb ik in een mooie 'open' positie vastgezet, zodat ik overal bij kon.

Ik had zin om te gaan spelen met mijn Electro-box. Ik heb de lusjes om zijn ballen en pik vastgezet en met een kabeltje verbonden aan de Electro-box.

Met een draai aan een van de knoppen kon ik de (t)rillingen door zijn lijf laten lopen!

Hij was in het begin wat angstig, maar het was duidelijk te merken dat hij er nu ontzettend van genoot.

Slaaf paul ligt vastgebonden en krijgt electro op zijn ballen en penis

Slaaf paul ligt vastgebonden en krijgt electro op zijn ballen en penis

Electro kan zo fijn en zo geil zijn!

Tijd voor andere prikkelingen...

Aangezien slaaf paul had benadrukt dat naalden en CBT op mijn specialiteitenlijst staan, vond ik dat het tijd was om eens naalden in zijn pik te zetten.

Naalden in penis van slaaf paul

Naalden in penis van slaaf paul

Ik heb de naalden er rustig in gezet, onderaan begonnen en langzaam steeds een stukje naar boven. Hoe verder naar boven, hoe gevoeliger het wordt, dus zo was ik er zeker van dat hij aan het gevoel zou wennen en het hem niet teveel zou worden.

Dit ging perfect en ook hier was hij enorm van aan het genieten.

Wat een gaaf gezicht!

Omdat hij er zo van genoot en omdat ik zo van zijn reacties aan het genieten was, kreeg ik zin om hem nog meer te laten genieten. Tijd om hem eens af te trekken met de naalden er nog in!

Bekijk het filmpje!

Ben je nieuwsgierig geworden en kan je niet wachten om zelf ook een unieke sessie te beleven? Neem dan contact op met mij en maak een afspraak!

Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.