Extreme Tease & Denial

Er zijn vele mogelijkheden in een sessie en een van de mogelijkheden is Tease & Denial: een spel van plagen, uitdagen, verleiden en afstoten. Bij Extreme Tease & Denial ga ik nog een stapje verder.

Miss Victoria - plagend en verleidend

 
 
 
Wil jij door mij verleid worden?
 

 
 
 
 
Mag ik je gek maken van verlangen?
 

 
 
 
 
Dan is dit Spel voor jou!
 

Extreme Tease & Denial is een spel waarin ik Dominant zal blijven over jou, maar ook een spel dat veel meer met erotiek te maken heeft. Een spel van soft SM met een erotisch tintje. Een spel van uitdaging. Een spel dat erop gericht is om je gek te maken van verlangen en je een lange tijd van de verlossing te weerhouden. Een spel waarbij verleiding en afstoting centraal staan, op een sensuele en erotische manier.

Het verschil tussen Tease & Denial en Extreme Tease & Denial

Ik kan me goed voorstellen dat jij je afvraagt wat het verschil is tussen Tease & Denial en Extreme Tease & Denial. 'Tease' betekent plagen en 'Denial' ontkennen. Letterlijk houdt het dus in dat ik je zal plagen en verleiden om vervolgens het orgasme te ontkennen, oftewel, je onthouden van een orgasme (orgasmecontrole). Dit kan een (klein) onderdeel zijn van een sessie waarin er nog vele andere dingen gebeuren die niet direct te maken hebben met Tease & Denial en Orgasmecontrole.

Bij Extreme Tease & Denial ga ik nog een stap verder. De sessie draait dan voornamelijk om Tease & Denial: het plagen, uitdagen en verleiden tot je helemaal gek van verlangen gemaakt bent. Ik kan je dan bijvoorbeeld laten smeken om te mogen klaarkomen. Of ik breng je steeds maar weer tot aan je hoogtepunt, dus niet erover waardoor je nog net niet zal klaarkomen, dan zal ik dat gevoel je even laten vasthouden en daarna laten afzwakken. Vervolgens begin ik weer van voren af aan. Iedere keer dat je weer bijna op je hoogtepunt bent, wordt dit gevoel sterker en heftiger.

Als je lief bent en als ik er zin in heb, zal ik je daarna laten klaarkomen. Dit gevoel kan soms helemaal uit je tenen komen en bijna letterlijk als een soort explosie tot uiting komen aangezien je zo lang op het randje van een orgasme bent geweest. Hoe dan ook wordt dit als een geweldige en heerlijke manier van klaarkomen ervaren!

Durf jij het aan? Kom maar... Ik daag je uit..........

Bekijk hier de Tarieven! Of maak gelijk een afspraak en ervaar het!

Meesteres Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.