Double Trouble!

Droom jij ervan om eens met twee Meesteressen tegelijk te spelen? Dan is de Double Trouble echt iets voor jou!

Ik speel graag samen met Meesteres Alex. Jij krijgt van ons de dubbele aandacht....of juist de dubbele problemen... Het wordt in ieder geval dubbel genieten! Wij dagen elkaar graag een beetje uit en we zijn goed op elkaar ingespeeld om zo voor een heerlijke sessie te zorgen die je nooit meer zal vergeten!!

Mistress Victoria & Meesteres Alex - Double Trouble

Mistress Victoria & Meesteres Alex - Double Trouble

Ook speel ik graag samen met een slavin. Dit geeft weer hele andere interessante mogelijkheden. Zo kan ik jullie beiden tegelijk flink aanpakken of kan ik een van beide flink aanpakken terwijl de ander moet toekijken. En wat dacht je van opdrachten hoe zij jou of hoe jij haar moet plezieren? Zoals ik al zei...hele andere interessante mogelijkheden! Als je een Double Trouble sessie wilt met een slavin dan moet dat ruim van tevoren bij mij bekend zijn. Laat het mij weten door met mij contact op te nemen.

Je kan ook een Sessie opdelen en een gedeelte van de Sessie Double Trouble laten zijn. Bijvoorbeeld, je kan een Sessie boeken met mij als Meesteres voor 2 uur, met alleen het laatste uur samen met Meesteres Alex. Neem voor afwijkende sessies contact met mij op.

Natuurlijk zijn dit niet de enige opties. Bekijk de Tarieven pagina voor alle tarieven.

Leuk! Ik hoop je binnenkort eens onder handen te kunnen nemen samen met Meesteres Alex!

Maak snel een afspraak door contact met mij op te nemen.

Mistress Victoria DeVil - Signature

3 thoughts on “Double Trouble!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.