CBT: Do you Have the Balls?

Voor elke sessie is er een intakegesprek om de wensen en grenzen van de slaven te weten te komen. Wat mij regelmatig opvalt is hoe er gereageerd wordt op de optie CBT, oftewel Cock & Ball Torture. Er zijn meerdere mensen die CBT niet kennen en er daarom bang voor zijn. Sommige worden zelfs afgeschrikt door de term. Ze denken dat ze in dat gebied niets aankunnen of dat CBT per definitie te heftig is. Okee, letterlijk vertaald betekent het Penis en Ballen Marteling, maar het is zoveel breder dan veel mensen denken. Je genitaliën zijn niet gemaakt van glas, ze kunnen best wat hebben. Gelukkig maar.

Heerlijke Marteling

Misschien schrikt de term ‘marteling’ je wel af. Ik probeer altijd variatie in mijn sessie te verwerken dus bij mij is het alles van het plagen tot aan het pijnigen van de penis en de ballen. Hoe dan ook wordt dat gebied gestimuleerd en stimulatie wordt als prettig ervaren. Sommige slaven krijgen zelfs onbedoeld een erectie als ik ze in hun ballen knijp of de penis een paar tikken geef. Wat vervelend voor ze…

Die gevoeligheid komt simpelweg omdat er veel zenuwen zitten in dat gebied. De zenuwen en bloedvaten zijn verbonden met het buikvlies, vandaar dat pijn in je ballen helemaal naar je buik kan doorstralen. Maar dat heeft allemaal niets te maken met of je kruis veel kan hebben of niet.

Kaarsvet over de Penis

Kaarsvet over de Penis

Balls of Steel

Zeer strakke Bal Bondage

Zeer strakke Bal Bondage

Je ballen kunnen vrij veel hebben, ze zijn redelijk elastisch en kunnen een grote druk aan. Dat moet ook wel, het voortbestaan van de mensheid is er van afhankelijk. Het aantal ongevallen met blijvende schade aan testikels komen weinig voor en vooral bij sporten zoals fietsen. Met je volle gewicht met je ballen op de stang landen is vervelend, dat wel, maar heeft niet iedere man dat al een keer gehad? Of een voetbal in je kruis omdat je net te laat je handen ervoor had in het ‘muurtje’?

Variaties in CBT


Uiteraard kijk ik eerst wat je aankan, ik begin niet meteen met knietjes geven. Als jouw reacties goed zijn kan het repertoire worden uitgebouwd. Wat dacht je van Elektro Play, die heerlijke tinteling over je zak? Of Needle Play? Juist omdat de huid van de balzak en van de penis ontzettend flexibel is, is het heel makkelijk om er een naaldje doorheen te steken. Volgens al mijn slaven die dit hebben ondergaan zijn die plekken juist het minst pijnlijk met naalden, ze zitten er soms in voordat ze door hebben dat ze een prikje voelden.

Verschillende gewichten door middel van een bal bondage opgehangen aan de ballen

Verschillende gewichten door middel van een bal bondage opgehangen aan de ballen

Grenzen


Twee spijkers op een plankje door de voorhuid van de penis, plankje wordt vastgehouden door een balbondage

Twee spijkers op een plankje door de voorhuid van de penis, plankje wordt vastgehouden door een balbondage

Hoe ver ik dan ga in CBT? Daarin gaat het niet anders dan met andere soorten spel. Ik ga zover als jij aankan, schuif samen met jou je grenzen soms op. Permanente schade is iets dat ik nooit ga doen, ook niet op aanvraag. Al meerdere malen heb ik, geloof het of niet, het verzoek gehad om een naald door de bal zelf heen te steken. Aangezien dit permanente schade aan de testikel kan geven en gevaarlijk kan zijn voor de vruchtbaarheid is dat iets dat ik simpelweg niet doe. Ik heb nou eenmaal betere dingen te doen dan met jou naar het ziekenhuis te gaan.

Een voorhuid aan een plankje spijkeren? Dat kan, voor gevorderde CBT slaven, een interessante ervaring zijn. Er komen slechts kleine gaatjes die wel weer dichtgroeien, geen permanente schade.

Gewichten aan de ballen hangen? Niets gevaarlijks aan, prima plan! Penisbondage? Leuk! Balbondage? Geweldig!

Een slaaf over CBT

Een van mijn vaste slaven zegt het volgende. “Toen ik de term C.B.T. hoorde had ik er eigenlijk meteen al geen zin in. Gelukkig heeft Meesteres Victoria mij overgehaald om het toch eens te proberen. Het verbaasde mij hoeveel ik eigenlijk aankon, en hoe heftig ik er van genoot. Dat is alweer bijna 2 jaar geleden. Nu durf ik nog meer te ondergaan."

"Ze kan heel heftig knijpen in de ballen, op precies zo’n plekje dat er een misselijkheid door mijn hele torso golft, soms tot boven de tepels. Als zij dan ook nog mijn penis slaat dan is dat even heel heftig, ook wel pijnlijk, maar het geeft voor mij de heerlijke ervaring dat zij mij totaal in haar macht heeft. Ze kan die misselijkheid en pijn goed afwisselen met strelen, om daarna weer te pinchen. CBT heeft mijn BDSM ervaring verdiept, ik ben Meesteres Victoria ontzettend dankbaar dat ze mij heeft laten zien dat CBT met een goede opbouw juist ontzettend fijn is.”

De penis en de ballen zitten vol met knijpers

De penis en de ballen zitten vol met knijpers

Bij deze wil ik CBT aan iedere slaaf aanraden om op z’n minst een keer geprobeerd te hebben.

Zoals je ziet heb ik vele interesses. Ik vind het geweldig om jou iets nieuws te laten ervaren.

Ik heb er zin in! Do you have the balls? Maak gelijk een afspraak en ervaar het!

No balls were (seriously) harmed during the creation of these experiences.
Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.