Breath Play: Adembenemend

Ook al wordt er soms lacherig over gedaan, het komt toch echt met regelmaat voor dat mensen elkaar vrijwillig wurgen, Breath Play. Niet tot de dood erop volgt natuurlijk maar wel meer dan alleen even de hals strelen. Waarom willen mensen dit?

Sensatie

Kort samengevat zijn mensen vaak op zoek naar een bepaalde sensatie, in dit geval een roes of lichte trip die wordt veroorzaakt door zuurstofgebrek in de hersenen. Twee mogelijke gevolgen daarvan zijn dat een erectie nog harder wordt en dat een orgasme nog intenser beleefd wordt.

Geschiedenis

Vroeger, toen ophanging nog een gebruikelijke vorm van de doodstraf was, zag men regelmatig bij mensen die werden opgehangen dat ze een erectie kregen vlak voor ze doodgingen, soms zelfs met ejaculatie. Er is zelfs een tijd geweest dat wurging werd aangeraden als middel tegen impotentie.

Breath Control en Ontspanning

De meest subtiele manier om dit te veroorzaken is door middel van ademreductie (Breath Control). Hierbij wordt de mond en neus dichtgehouden zodat ademen niet meer mogelijk is. De effecten zijn vooral psychisch. Als je lichaam merkt dat het geen lucht meer binnenkrijgt gaat er vrij snel een alarmsignaal af, je voelt een paniek opkomen. Zoveel is er nog niet aan de hand, je bloed bevat immers een zuurstofvoorraadje, maar de voorbereidingen om te overleven worden al getroffen.

Worstelsessie waarin ik hem in de houdgreep heb en Lilith Darkmoon Breath Play doet

Worstelsessie waarin ik hem in de houdgreep heb en Lilith Darkmoon Breath Play doet

Het is de kunst om je paniek onder controle te houden.

Uiteindelijk kan het lukken om je er aan over te geven en niet in paniek te raken. Je brein merkt wel het langzaam groeiende tekort aan zuurstof en gaat alle energie stoppen in het ‘zonder adem kunnen’. Processen zoals denken en emoties krijgen minder aandacht. Als dit lukt kun je er helemaal rustig, ontspannen en relaxt van worden.

Masker om Ademhaling te bemoeilijken en mogelijkheid tot volledig ontnemen van de adem

Masker om Ademhaling te bemoeilijken en mogelijkheid tot volledig ontnemen van de adem

Mocht je een sessie met mij hebben zal ik echt niet beginnen met zo lang mogelijk jou je adem te ontnemen. Flauw laten vallen is namelijk iets wat ik niet doe. Ondanks dat het een vrij heftig onderdeel van een sessie kan zijn staat veiligheid nog steeds voorop. Het wordt langzaam opgebouwd en ik hou te allen tijde jouw reacties in de gaten. Als je dit te ver vindt gaan, er zijn genoeg andere leuke dingen om te doen!

Wurgen

Een andere manier is het dichtknijpen van de luchtpijp door te duwen op het strottenhoofd. Deze manier is een stuk minder subtiel. Het doet vrij snel pijn in je keel en je kan het minder lang volhouden dan ademreductie. Volgens één van mijn slaven ‘geeft het wel het heerlijke gevoel dat zijn Meesteres volledig de macht over hem heeft.’

Zuurstof-Kick

Nog een manier van wurgen is het dichtduwen van de halsslagaders. Hierdoor sluit je de bloedtoevoer naar de hersenen af waardoor deze vrij snel zonder zuurstof komen te zitten. Dit kan ik maar enkele seconden doen omdat bewusteloosheid snel bereikt kan worden. Zoals ik al eerder zei, zal ik het niet zover laten komen. Deze paar seconden zijn lang genoeg voor het effect dat ik bij je wil bereiken. Als het duidelijk wordt dat je lichaam een beetje begint te verslappen laat ik los, waardoor je hersenen een grote dosis zuurstof krijgen, wat een rush geeft. Dit is echter niet voor beginnelingen en zal ik alleen doen als ik zeker weet dat jij dat aankan.

Het hoofd van deze slaaf is ingewikkeld met folie met alleen gaten voor neus en mond, die ik vervolgens dicht heb geknepen

Het hoofd van deze slaaf is ingewikkeld met folie met alleen gaten voor neus en mond, die ik vervolgens dicht heb geknepen

Een sessie met Breath Play kan heel goed gecombineerd worden met Tease & Denial.
Je hersenen zijn best leuk speelgoed!

Interesse?

Wil je ook een adembenemende sessie met mij beleven? Mail of bel gerust voor een afspraak.

Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.