Anaal Spel: Praatjes Vullen Geen Gaatjes…

Mistress Victoria DeVil - Anal Play

Een Anaal Spel kan behoorlijk aangenaam en fijn zijn en een mooie aanvulling tijdens een sessie of voor thuis. Dit kan zowel voor mannen als voor vrouwen erg plezierig zijn, maar in dit artikel richt ik mij voornamelijk op de mannelijke subs en slaven.

Tijdens een anaal spel zal ik de anus en de prostaat stimuleren om zo voor intens genot of zelfs een orgasme te zorgen. Daarover later meer. Voor vele subs en slaven is dit toch de ultieme manier om hun onderdanigheid aan mij te tonen.

Ik vind het vreselijk om te horen wanneer een sub of slaaf bang is dat hij homoseksueel of bi zou moeten zijn of zelfs worden, aangezien hij het lekker vindt om anaal genomen te worden. Dit wil ik dan ook gelijk tegenspreken! Je kan niet homoseksueel worden door Anal Play! Het maakt niet uit hoe vaak je geniet van een anaal spel, je seksuele voorkeuren zullen daardoor niet veranderen!

Nu dit uit de weg geholpen is, wil ik graag wat dieper ingaan (pun intended) op dit onderwerp.

Dat is Toch Pijnlijk? Waarom Is het lekker?

Zoals ik al eerder zei kan een anaal spel erg aangenaam en fijn zijn, voornamelijk omdat dat gebied uit allerlei zenuwen bestaat en de prostaat gestimuleerd wordt. Er zijn allerlei verschillende manieren van een anaal spel, zoals vingeren, fisten of anaal genomen worden door bijvoorbeeld een dildo. Ook andere speeltjes kunnen gebruikt worden zoals een vibrator, een butt plug en anal beads.

slaaf anaal genomen met Strap-On

slaaf anaal genomen met Strap-On

Het kan ook zeker gevoelig of pijnlijk zijn. Ik ben niet iemand die jou gaat voorhouden dat dit nooit het geval zal zijn. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, dan zal de boel daar toch echt wat opgerekt moeten worden en dat kan je zeker voelen. Echter kan ik je wel vertellen dat het niet om hevige pijn gaat. Als het voor jou pijnlijk is, mag je dat zeker aangeven, graag zelfs. Ik zal daar dan rekening mee houden en het extra rustig aanpakken. We hoeven echt niet gelijk voor een grote dildo te gaan! Ik kan ook genoeg plezier beleven met mijn vingers of door alleen dichtbij de opening te blijven. Ook kan ik een kleine plug bij je inbrengen die vervolgens even een tijdje blijft zitten. Daardoor heeft de boel tijd om rustig op te rekken zonder dat dit jou veel pijn geeft en daarna kunnen we beide nog meer plezier beleven. En misschien is het wel juist jouw fantasie om door je Meesteres genomen te worden met een indrukwekkende strap-on? Gaaf! Daar werk ik graag samen met jou naartoe.

Voorbereiding

slaaf rick staat klaar op de bok

slaaf rick staat klaar op de bok

Het is niet noodzakelijk om je voor te bereiden op een anaal spel, het is wel mogelijk en ook zeker aan te raden. Wat je bijvoorbeeld kan doen is jezelf anaal reinigen. Dit kan simpelweg door tijdens het douchen het gebied rondom de anus goed schoon te spoelen en de waterstraal de anus in te laten spuiten. Een wat grondigere reiniging kan door het nemen van een anale douche (met een ballonspuit). Zo voorkom je een beschamende situatie en doe je mij een groot plezier!

Vul de ballonspuit met warm water (lichaamstemperatuur) en stop de spuit in je anus. Zorg dat je op de wc zit en spuit de ballon leeg. Hou het water even vast en laat het daarna lopen. Herhaal totdat er alleen nog maar water uit komt. Dit kan je het beste zo’n één à twee uur voor de sessie thuis doen, zodat ook het laatste beetje water weg is. Dit kan dus nog even duren! Een anale douche is geen garantie dat je helemaal schoon bent, maar je komt wel een heel eind! Het is veilig om te doen, maar doe dit niet vaker dan enkele keren per week.

Ook is het belangrijk dat je ontspannen bent tijdens de sessie. Zeker als dit je eerste keer is voor een anaal spel, zal ontspanning heel veel helpen! Dus doe datgene waardoor jij je ontspannen voelt vlak voor een sessie en probeer je tijdens het spel ook echt te ontspannen. Zo kan het helpen om je te focussen op het ontspannen van je mond en keel aangezien dit ook voor ontspanning rondom de anus zorgt en dit redelijk makkelijk uit te voeren is. Ten slotte helpt het zeker om opgewonden te zijn, maar dit is niet noodzakelijk.

Tips en Misvattingen

- Zorg ervoor dat je zo ontspannen mogelijk bent.
- Opgewonden zijn helpt, maar is niet noodzakelijk.
- Focus op het ontspannen van je mond en keel aangezien dit ook voor ontspanning bij de anus zorgt.
- In een warm bad liggen voor zo’n 20 minuten voor een sessie met Anal Play kan helpen ontspannen.
- Probeer geen verwachtingen te hebben, aangezien dit tot teleurstellingen en frustraties kan leiden.
- Anal Play doet geen pijn meer nadat je eraan gewend ben.
- De meeste mensen hebben een paar pogingen nodig om er optimaal van te kunnen genieten.
- Een kleine buttplug kan een hele dag of zelfs enkele dagen gedragen worden zonder pijn of problemen.
- Je bent niet homoseksueel omdat je van Anal Play houdt.
- Er is niets mis met je als je Anal Play lekker vindt.
- Je kan geen aambeien krijgen van Anal Play (ja, dat is me meerdere malen gevraagd).
- Wees eerlijk over je ervaring en/of angsten!
- Vergeet niet te genieten!

En dan een laatste punt… Wist je dat je ook anaal kunt klaarkomen?? En nou heb ik het niet over klaarkomen via de penis! Bij anaal klaarkomen komt er daadwerkelijk vocht uit je anus. Dit kan aanvoelen alsof je moet plassen, maar geloof me maar, dat zal dan niet gebeuren.

Wil jij dit ook meemaken?

Maak een Afspraak

Maak een Afspraak

Bekijk Alle Interesses

Bekijk Alle Interesses
Mistress Victoria DeVil - Signature

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.