Biografie van Meesteres Victoria DeVil

Op deze pagina kun je mijn biografie lezen. Zo kom je meer over mij en mijn visie op BDSM te weten. Heb je vragen of wil je gelijk een afspraak maken? Bekijk dan deze pagina.

Miss Victoria - Black & White

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met BDSM. Daarvoor al was ik bezig met het zoeken naar informatie, de interesse is er altijd geweest. Hoe meer ik vond, hoe meer ik wilde weten. Ik zal altijd mijn kennis blijven verbreden en verdiepen. Nieuwe onderwerpen bijt ik me in vast en laat niet los tot ik alles weet.

Inmiddels heb ik een brede ervaring als professioneel Meesteres en geniet elke dag van mijn werk. Een leven zonder BDSM kan ik me niet meer voorstellen. Als Dominatrix ben ik wie ik wil zijn en geniet ik optimaal van het leven. Ik kan me immers bezig houden met dingen waar ik echt van geniet. Het laten lijden van mannen is iets waar ik erg veel plezier aan beleef. Ik voel een golf van opwinding als ik een man hoor kreunen van pijn en genot. Wanneer ik hem aan het vernederen ben en wanneer hij mij het vertrouwen geeft voor een uitgebreide mindfuck ben ik in mijn element. Wanneer hij onderdanig is aan mij en hij dingen doet, speciaal voor mij. Omdat hij weet dat ik daar van hou en hij ervan geniet om mij te plezieren…

Dat gevoel… Dat gevoel windt mij op, daar word ik gelukkig van!

Tijdens een sessie streef ik naar perfectie en dat doe ik op mijn eigen manier. Omdat ik vaak met iemand anders speel en iedere dag anders verloopt is de perfecte sessie altijd anders. Ik geniet bijvoorbeeld enorm van een harde zwepensessie. Ook hou ik ervan om een nieuw patroon met kaarsvet te maken. Ik geniet van het helemaal gek maken van een slaafje in een erotische sessie. Ook hou ik er van als mijn slaaf zichtbaar lijdt, of dat komt door een stevige cane-sessie of omdat ik hem aan het edgen ben. Ik vind altijd wel een manier om een slaaf in zo’n houding te krijgen dat ik gerust mijn gang kan gaan terwijl hij zijn gevoelige plekken goed bereikbaar heeft en zich compleet aan mij heeft overgegeven. Ook al zijn soms de onderdelen in een spel hetzelfde, de uitvoering kan totaal anders zijn. Waar het bij mij om draait is dat een sessie een goed gevoel geeft, zowel voor mij als voor de slaaf. Ik streef er niet naar om overal de beste in te zijn maar om alles wat ik doe goed te doen, zodat ik dat gevoel bij beide losmaak.

Mrs Victoria DeVil - Biografie

Ik vind het heerlijk om dingen te combineren, zoals pijn en erotiek. Even keihard slaan waardoor ik kan genieten van de pijn die ik in zijn ogen kan lezen en zonder een seconde rust direct overgaan op erotisch plagen en verleiden. Ik wil graag in een slaaf zijn hoofd kruipen. Niet letterlijk natuurlijk maar ik vind het leuk om hem allerlei dingen te laten beleven of te laten denken dat hij beleeft. Ik plaag een slaaf graag in een sessie, zet hem graag even op het verkeerde been zodat de belevenis daarna alleen maar heftiger wordt. Vandaar dat ik regelmatig mindfucks uithaal bij mijn slaven.

Mrs Victoria DeVil - Biografie

Grenzen opzoeken doe ik graag. Ik kan grenzen verleggen zonder ze te overschrijden. Ik bedoel daarmee de bekende grenzen zoals de pijngrens, maar ook de minder bekende grenzen. Wanneer ik bezig ben met orgasmecontrole, hou ik hem graag zo lang mogelijk op het randje van klaarkomen om er zo voor te zorgen dat hij dit steeds langer kan volhouden. Het uitproberen van nieuwe dingen zien sommige slaven ook als een grens. Ik vind het dan geweldig om te zien dat door het vertrouwen dat ik hem kan geven en de manier waarop ik alles uitvoer ervoor zorgt dat het een positieve ervaring wordt.

Misschien heb je dankzij mij het nieuwe halleluja ontdekt!

Verder hou ik me graag bezig met dingen schrijven. Zo vind ik het geweldig om te horen dat er verschillende mensen zijn geweest die naar aanleiding van mijn stukje over naalden dit toch een keer wilde proberen. Ik vind het belangrijk dat mijn website vertrouwen uitstraalt en dat slaven me kunnen leren kennen door het lezen van mijn website.

Ik wil met alle dingen die ik schrijf jouw interesse laten groeien, jouw fantasie prikkelen. Als mijn woorden jou aanspreken en jij tijdens het lezen van mijn website en het volgen van mijn twitter het gevoel krijgt dat je hebt gevonden wat je zocht, dan vind ik dat je verplicht bent ten opzichte van jezelf om mij te ontmoeten en te komen dienen. Ik zou het verschrikkelijk vinden als meningen van anderen of de maatschappij jou deze ervaring zouden ontnemen. Deze gevoelens zullen niet zomaar weggaan, het is een onderdeel van wie je bent.

Biografie - Achtergrond

Tot slot wil ik nog iets van mijn biografie delen over mijn achtergrond. In talen heb ik altijd een brede interesse gehad, ik hou dan ook van correct taalgebruik en het spelen met taal. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend en kan in beide talen een sessie geven. Ik hou van reizen en heb dit dan ook veel gedaan. Ik heb zelfs een tijdje in Saudi-Arabië en in Nieuw-Zeeland gewoond. Daarnaast ben ik van adel en hoog opgeleid, heb ik gevoel voor stijl en hecht ik waarde aan een zekere klasse en etiquette.

Er gaat voor mij geen dag voorbij zonder BDSM, het is een belangrijk, onmisbaar onderdeel geworden van mijn leven.

Dankjewel voor het lezen van mijn biografie!

Mistress Victoria DeVil Signature